Back to top

Arrenca la Mobile Week 2020 amb prop de 300 activitats

A Reus, les activitats arrenquen el 6 de febrer
noticies

La Mobile Week arriba a la seva quarta edició estenent-se per tot Catalunya i passa de 5 seus a 15, a més de Barcelona.

A Barcelona, la Mobile Week s’allargarà durant deu dies (del 20 de febrer a l’1 de març), mentre que a Reus i a la resta de Catalunya, les activitats arrenquen el 6 de febrer.

L’edició d’enguany porta per lema “Tecnologia per a la ciutadania” i presenta una programació de debats i activitats obertes i gratuïtes per a tota la ciutadania. Les conferències i tallers se centren en tres temàtiques: la robòtica i la intel·ligència artificial, les dades i la ciberseguretat, i la mobilitat del futur amb la creació de models més sostenibles.

La Mobile Week, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l’objectiu de posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia.

Mobile Week Barcelona 2020 Barcelona acollirà, per quart any consecutiu, una programació amb més de 150 activitats distribuïdes per tots els barris de la ciutat entre el 20 de febrer i l’1 de març.

Experts de diferents àmbits compartiran amb la ciutadania el seu coneixement: Alfons Cornella, fundador de la consultora d’innovació Institute of Next; Diana Mesa, project manager de SEAT Urban Mobility; o Ander Orcasitas, Director Iberia de Dynamic Yield i expert en personalització de serveis digitals i gestió de dades.

5G rural, innovació social a les escoles i competències digitals

mobil

Mobile Week llançarà una activitat interactiva, “Ciutadania Connectada”, amb l’objectiu de fer reflexionar els ciutadans sobre quin és el seu nivell de connectivitat.

La inauguració de la Mobile Week tindrà lloc el 20 de febrer a les 18h a l’Auditori ONCE amb la conferència “Té la tecnologia una discapacitat? Cap a un futur més inclusiu” de Joan Pahisa, gestor de projectes de tecnologia accessible i R+D de Fundació ONCE.

I el programa culminarà amb el Family Day, el diumenge 1 de març a l’Antiga Fàbrica Damm, amb una jornada dedicada a famílies.

Concretament, a Reus i Ribera d’Ebre, es tractaran temes com el 5G rural, la innovació social a les escoles o les competències digitals a l’FP.

Paraules clau:

Notícies relacionades