Back to top

Arrenca la peatonalització del Raval de Santa Anna

La prova pilot d'aquesta iniciativa ha començat avui a les onze del matí i s'allargarà fins al 29 de febrer, prohibint el pas de vehicles des de la Plaça Catalunya fins a la plaça del Prim.
Peatonalització del Raval de Santa Anna

La Guàrdia Urbana ha desviat a les onze del matí els vehicles que anaven en direcció Raval Santa Anna per poder donar el tret de sortida a la peatonalització d'aquesta.

Tal com va anunciar el consistori fa un mes, es tracta d'una reconversió progressiva que posen en marxa coincidint amb la campanya de Nadal i que talla el seu pas des de la plaça Catalunya fins a la plaça del Prim.

El Raval de Santa Anna peatonal

Quins dies serà peatonal?

De moment, el Raval serà peatonal els divendres, dissabtes, vigílies de festius i festius d'obertura comercial fins el 29 de febrer. Alguns vianants veuen amb bons ulls la nova proposta.

Opinions contràries

El tema ha generat certa polèmica entre els comerciants durant aquests últims dies. Alguns veuen la peatonalització com una bona iniciativa i d'altres creuen que d'una manera o altra serà contraproduent pel seu negoci. De la mateixa manera, alguns vianants veuen innecessària l'actuació.

El pas es mantindrà limitat als vehicles d'onze del matí a nou del vespre. L'objectiu és convertir el carrer en un passeig comercial que fomenti el comerç de la zona.

Paraules clau:

Notícies relacionades