Back to top

Arrenca la segona edició de l'ExpoFira KM0

Més de 800 vehicles estaran exposats des d'avui fins aquest diumenge a l'ExpoFira KM0 de fira Reus. Aquesta segona edició comptarà amb una major quantitat de games dels set concessionaris que hi formen part. Els vehicles, tots ells amb un màxim de divuit mesos d'antiguitat, tenen descomptes de fins el 40%.
Cotxes exposats a l'ExpoFira KM0

La fira Reus s'omple aquest cap de setmana de vehicles. Els primers visitants han pogut gaudir aquest matí de la inauguració de la segona edició de l'ExpoFira KM0. Aquesta té exposada més de 800 vehicles que estan matriculats però no tenen quilòmetres i alguns altres que han estat utilitzats amb molt poc quilometratge. Aquesta nova edició porta com a novetats una major quantitat de games dels diferents set concessionaris que hi formen part, els mateixos que l'any passat. Alguns d'ells tenen descomptes de fins al 40%. 

La segona edició de l'ExpoFira KM0 comptarà amb la presència de la corredoria d'assegurances Fabroker i d'alguna entitat financera, de manera que es garantirà una venda integral de vehicles, oferint diversos serveis al client.

"L'any passat vam tenir molt d'èxit ja que vam vendre 245 cotxes i enguany el repte és superar-ho", explica el gerent de Nissan Nikko Center, Antón Ferrater.

A l'ExpoFira KM0 s'hi poden veure utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4x4 que tenen com a màxim divuit mesos d'antiguitat. Aquesta està qualificada com la fira KM0 més gran del territori, convertint-se així en una bona oportunitat per moure l'economia local.

Paraules clau: