Back to top

Arriba el I Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil

El consistori reusenc i la Fundació Futbol Base Reus han arribat a un acord per crear la iniciativa. D'aquesta manera el Juvenil A roig-i-negre s'enfrontarà al Villarreal CF el dimarts dia 17 de setembre.
Presentació I Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil

Reus tindrà enguany un nou trofeu. L'Ajuntament i la Fundació Futbol Base Reus han arribat un acord per fundar el I Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil, que tindrà lloc el dimarts dia 17 de setembre a l'Estadi Municipal. La competició es desenvoluparà amb el mateix format de l'antic I Trofeu Ciutat de Reus en categoria sènior, on el primer equip roig-i-negre es va enfrontar amb el Girona.

 El trofeu s'iniciarà a partir de les 7 de la tarda, on el Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus rebrà a l'Estadi al Villarreal CF. Les portes de les instal·lacions romandran obertes una hora abans del matx ja que, aprofitant l'esdeveniment, es farà la presentació oficial de tots els equips que conformen la Fundació: els equips del futbol base, els conjunts de futbol 7, els femenins, i l'equip Genuine.

 Tot i voler pal·liar la complicada situació que està vivint la ciutat amb una iniciativa com aquesta, el drama no s'oblida, i el consistori assegura que treballarà per garantir que les promeses de la base puguin recuperar algun dia la reputació que ha perdut Reus amb el futbol.