Back to top

Arriba la 15a edició del festival Memorimage de Reus

El festival se celebrarà al Teatre Bartrina de Reus del 4 al 7 de novembre seguint totes les mesures de seguretat. L'aforament serà del 50% i les entrades s'hauran de reservar amb antelació a la seva pàgina web.

Torna un dels festivals més consolidats a la ciutat, el Memorimage. La 15a edició del festival se celebrarà del 4 al 7 de novembre el teatre Bartrina i acollirà diferents projeccions tot respectant les mesures de seguretat. 

"Pilar Aymerich. La Mirada Felina" inaugurarà aquesta edició, un retrat de l'autora d'infinitat de fotografies icòniques de la transició democràtica i la lluita feminista, tot emmarcat en una programació que, tal com assegura la directora artística del festival, Anna Petrus, "serà molt potent, tant nivell cinematogràfic com temàtic i serà una programació paritària focalitzada en el feminisme a la cultura".

La Secció MemoriReus oferirà el documental 'Los Glosters', que repassa la trajectòria d'aquest grup tarragoní que celebra els seus trenta anys de vida; i la pel·lícula 'Casa Navàs. Construint la Memòria', que descobreix un dels espais amb més història de Reus.

MemoriJove

D'altra banda, enguany, el MemoriJove es mantindrà en línia. Segons ha explicat Daniel Recasens, regidor de Cultura a l'Ajuntament de Reus, ho han fet "per adaptar les necessitats del col·lectiu educatiu". A més totes les projeccions tindran col·loquis per poder interactuar amb experts sobre les temàtiques de les pel·lícules.

Des de l'organització volen recordar que la cultura és segura i per això l'aforament del teatre serà del 50% i caldrà reservar per Internet les entrades per poder assistir a les diferents projeccions.

Reserva la teva entrada aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades