Back to top

Arriba la Copa Tarragona Biketrial amb novetats

Cambrils serà l'escenari un any més de la Copa Tarragona Biketrial 2018. El 29 de juliol, 60 pilots d'alt nivell competiran en vuit categories diferents en la disputa d'un total de 24 premis. Les roques dels espigons, un circuit amb troncs o mòduls de formigó seran els escenaris on es durà a terme aquest espectacle del Biketrial.
Copa Tarragona Biketrial

La Copa Tarragona Biketrial arriba a Cambrils el 29 de juliol. 60 participants d'arreu d'Espanya es disputaran un total de 24 premis repartits en vuit categories diferents. Enguany, com a novetats s'ha afegit una nova categoria, la R1, amb circuits amb més nivell i encara més espectaculars que l'any passat. Justament després d'aquesta competició, els pilots participaran en Jocs Mundials de la Joventut. Així doncs, aquesta és la última prova que els assistents tenen abans de la cita internacional.

El representant del Club Biketrial Costa Daurada, Àngel Batlle, ha dit que "molts pilots vindràn a fer aquest últim test en cursa abans de la prova mundial. Hi haurà pilots d'un grandíssim nivell tot i ser un campionat encarat a la base".

El recorregut de la competició es divideix en cinc zones: vermella, taronja, verda, blava i blanca. Cadascuna de les categories en té assignada una. Per crear els circuits, aquest any s'aprofitaran les roques dels espigons, hi haurà un circuit amb troncs i un amb mòduls de formigó. Com l'any passat, hi haurà categoria promocional de bicicletes clàssiques.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, Josep Maria Vallès, ha explicat que "aquest esdeveniment és compatible amb la vida normal del passeig. Així mateix, les persones tindran un al·licient per gaudir d'un esport molt vistós i molt exigent i donarà més afició al ciclisme, que és un pilar important del turisme esportiu en el nostre municipi".

La competició passa per diferents localitats de la demarcació. La primera edició es va celebrar al Catllar i les properes tindran lloc al Vendrell, Gandesa i Botarell.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades