Back to top

Arriba la primera edició de la Fancy Women Ride Bike

Cambrils celebrarà aquest diumenge, 22 de setembre, a les 12 del migdia al passeig Marítim, la primera Fancy Women Bike Ride, una original passejada anual de dones en bicicleta. Una iniciativa que es portarà a terme simultàniament a 120 ciutats de 18 països de tot el món, i que coincideix amb el Dia Mundial Sense Cotxes i la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.
Fancy Women Ride Bike

Així doncs, Cambrils és la primera ciutat de Catalunya, i de l'Estat Espanyol en sumar-se a aquesta iniciativa, que té com a objectiu fer una crida a les dones perquè utilitzin la bicicleta més sovint com a mitjà de transport. De fet, l'esdeveniment ha estat fruit de l'empenta personal de la Laura Moreno, juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils. 

La passejada organitzada per i per a dones, és oberta a tothom i no cal inscriure's. L'organització convida als participants a decorar les seves bicicletes, i a vestir-se d'una manera elegant i acolorida, per demostrar que pujar en una bicicleta no és sinònim d'anar vestit amb licra. Des de l'Ajuntament animen a participar a tothom, però en especial a les dones.

Pel que fa a la ruta tindrà un recorregut de 2,5 quilòmetres, des de les lletres de Cambrils fins al Club Nàutic, seguint per la Rambla Jaume I, i el passeig la Salle, i acabant el Parc del Pescador, on s'oferirà un vermut per a tots els participants