Arriba la V Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant
Per al període comprès entre el 26 de novembre i el 12 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, la V Ruta de tapes, per promocionar la gastronomia local. En aquesta edició, hi participaran un total de 12 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran una tapa i una “canya” o “quinto” de cervesa o aigua per 3,5 euros.
Premis per als comensals
Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió, sinó que també podrà participar en el sorteig de tres premis: un val de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals; un val de 45 euros per comprar als comerços locals; i una cistella de productes de proximitat.
Consulta la guia amb totes les tapes
Per entrar en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar com a mínim 6 de les 12 tapes que inclou la ruta. En el Passaport de la Ruta, que es podrà aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les tapes. Un cop completat el passaport, el client/a haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar-lo amb les seves dades personals. Després l’haurà de dipositar a les urnes que trobarà als bars i restaurants participants.
El sorteig dels premis es farà el 22 de desembre i el nom dels guanyadors/es es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic els noms dels restauradors/es guardonats/ades.
Els establiments participants són:
- Bar Safari
- Cervecería El Drac
- Hotel Sancho
- El Rebost de Ca Belardo
- Fleca Sant Roc
- Bar d’Antis
- Restaurant Nàutic
- Cervecería Cal Rullo
- Bar Marc Cafè
- Restaurant Nevada
- Bar Mediterrani
- Restaurant-Pizzeria Can Donatello
Reconeixement per als establiments
En aquesta edició, els restauradors/es opten a dos premis: un per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients/es, consistent en un sopar gourmet per a dues persones a un restaurant amb estrelles Michelin; i, com a novetat, un altre escollit pels professionals del gremi, dotat amb una escapada, visita i tast de vins a un celler per a dues persones.