Back to top

Arriba la vuitena mostra de vi més marinera del territori

L'edició d'enguany, que se celebrarà entre l'11 i el 15 d'octubre, inclou tastos per a joves, tallers educatius al voltant d'aquest producte per als més petits i un espectacle de màgia. Des de l'Ajuntament asseguren que la previsió és que 15.000 persones visitin la fira.
Un home servint vi a la mostra del 2016

Vi a la vora del mar. Cambrils ha consolidat la seva aposta pel vi i ho demostra arribant a la vuitena edició de la fira 'Cambrils entrada al país del vi'. L'edició d'enguany, compresa entre l'11 i el 15 d'octubre, inclou 18 expositors i un canvi pel que fa al sistema de pagament.

Els clàssic tiquets han estat substituïts per unes fitxes anomenades 'Glup', en el cas del vi, i 'Nyam', en la cas de la gastronomia, tot i que es mantenen els preus de l'any passat, de 2 euros el tast i 2,5 euros la tapa. En el programa destaquen algunes novetats, com ara tastos guiats per a joves, tallers didàctics de temàtica vinícola per a tota la família i un espectacle de màgia. Tot enfocat, diu l'Ajuntament, a reforçar el caràcter festiu de l'esdeveniment per als turistes que hi venen. "A part de l'essència que és el menjar i el beure, els hi oferim alguna cosa més perquè al final és fer més atractiva la fira", ha explicat la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils, Mercè Dalmau.

A més del vi, la gastronomia també té molt de pes a la fira. De fet són 10 el restaurants i 6 les pastisseries que hi participen. "És un magnífic exemple del que és el gastro-oci, perquè no és només beure vi sinó que conjunta totalment amb la gastronomia", ha reiterat el representant de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, Ángel Pérez.

Un any més, el Parc del Pescador servirà d'escenari per a la fira. L'estètica es manté com l'any anterior, amb carpes i pèrgoles de fusta, tot ambientat en una estètica relacionada rural i que evoca paisatges del Priorat i la Conca de Barberà.