Back to top

Arriba el primer vaixell a les noves instal·lacions de TEPSA al Moll de la Química

D'aquesta manera, l'empresa d'emmagatzematge químic dona per inaugurada la 1a fase del projecte d'expansió que suposarà un augment de 15.000 m³ més a la seva capacitat actual.
tepsa

Narlica ha estat el primer vaixell que ha descarregat en les noves instal·lacions de TEPSA situades al Moll de la Química del Port de Tarragona.

Una primera fase del projecte d'expansió d'una de les empreses pioneres en la recepció, l'emmagatzematge i la distribució de granels líquids que suposarà un augment de 15.000 m3 de capacitat als més de 71.000 m3 de què disposa actualment.

TEPSA anuncia l'inici de la 2a fase

k

Des de TEPSA ja han anunciat l'inici de construcció de la segona fase d'expansió que sumarà 14.000 m3 més d'emmagatzematge. Tanmateix, l'empresa química contempla noves inversions que suposaran per a la terminal una capacitat total de 103.000 m3.

Altres inversions al Moll de la Química

Per la seva banda, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, assegura que, pròximament, el Moll de la Química també comptarà amb inversions en l'àmbit ferroviari i en la millora de la xarxa antiincendis.

Notícies relacionades