Back to top

Arriba el Torneig Joan Petit, el plat fort d'un any ple d'activitats

Es tracta d'una competició d'hoquei base que reunirà al Reus Deportiu a més de 400 jugadors i jugadores. L'esdeveniment arrencarà dissabte 1 de juny, a partir de les deu matí.
Imatge del gegantó del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

Joan Petit ja no només és un torneig celebrat en un dia puntual del calendari esportiu català. Els reusencs i les reusenques l'han convertit en un moviment. Amb l'objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil els organitzadors de la iniciativa d'enguany han estat presents en gran part de les activitats municipals dutes a terme aquests dies a la ciutat. D'aquesta manera tothom coneixia el Joan Petit i podia contribuir amb la causa solidària.

El plat fort però de les activitats impulsades per la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer arriba amb el Torneig d'Hoquei Base Joan Petit Nens amb Càncer que se celebra aquest dissabte al Reus Deportiu. Un esdeveniment no competitiu que no deixarà a ningú sense premi, ja que el més important és participar i ser solidaris.

L'acte començarà a les deu del matí del dissabte 1 de juny amb l'arribada i recepció dels equips i comptarà amb una vermutada popular, fideuada, sortejos i més sorpreses. La cloenda es durà a terme a tres quarts de sis de la tarda de la mà de totes les persones que han fet possible la iniciativa. Hi participarà també la padelista reusenca Ariana Sánchez, padrina d'aquest torneig.