Back to top

Arròs DO Montsant

Les Receptes de la Gastromòbil: Arròs DO Montsant de La Muela Restaurant

Juan Diego Sánchez és el cuiner de La Muela Restaurant. la proposta és Arròs DO Montsant.

Ingredients per a 4 persones: 

  • 400 g d’arròs 
  • 2 u de coll de corder 
  • 100 g de ceba tendra
  • 1 all cru
  • 1 pastanaga
  • 1 all escalibat 
  • 1 ampolla de vi negre amb DO Montsant 
  • Brou de carn
  • Herbes aromàtiques
  • Suc de corder 
  • Oli 
  • Sal

Elaboració:

arròs do montsant la muela

Coll de corder: 

Salpebreu i coeu al forn durant una hora i mitja a 180 graus fins que la carn es desenganxi bé de l’os. Deixeu-ho a temperatura ambient i desosseu-lo, talleu-lo i reserveu-lo. 

Suc de corder: 

Sofregiu la ceba, la pastanaga i l’all i afegiu-hi els ossos del coll de corder. Cuineu-ho durant 10 minuts a foc mig, flamegeu-ho amb conyac i un cop estigui, afegiu-hi brou de carn i deixeu que es cogui durant un mínim de sis hores. Coleu-lo i reserveu-lo. 

Arròs DO Montsant: 

Sofregiu la ceba amb un raig d’oli. A continuació, afegiu el corder, l’all escalivat i barregeu-ho bé. Un cop estigui, afegiu-hi l’arròs per segellar-ho bé. Cobriu-ho amb vi DO Montsant i cuinem amb el foc a màxima potencia perquè s’evapori el més aviat possible. Un cop sec, afegim  el brou de carn fins que es cogui. 

El Restaurant

la muela juan diego sanchez

Postre 

virginias

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un torró de xocolata amb cireres al licor, de Virginias. Deixa que es desfaci a la teva boca i degusta el seu sabor trufat que contrasta amb les cireres confitades.

Fem un vermut amb...

vermut muller

Abans de començar, us recomanem que feu un vermut de Reus amb De Muller. Perquè un bon àpat comença amb un bon vermut.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades