Arròs DO Montsant
Juan Diego Sánchez és el cuiner de La Muela Restaurant. la proposta és Arròs DO Montsant.
Ingredients per a 4 persones:
- 400 g d’arròs
- 2 u de coll de corder
- 100 g de ceba tendra
- 1 all cru
- 1 pastanaga
- 1 all escalibat
- 1 ampolla de vi negre amb DO Montsant
- Brou de carn
- Herbes aromàtiques
- Suc de corder
- Oli
- Sal
Elaboració:
Coll de corder:
Salpebreu i coeu al forn durant una hora i mitja a 180 graus fins que la carn es desenganxi bé de l’os. Deixeu-ho a temperatura ambient i desosseu-lo, talleu-lo i reserveu-lo.
Suc de corder:
Sofregiu la ceba, la pastanaga i l’all i afegiu-hi els ossos del coll de corder. Cuineu-ho durant 10 minuts a foc mig, flamegeu-ho amb conyac i un cop estigui, afegiu-hi brou de carn i deixeu que es cogui durant un mínim de sis hores. Coleu-lo i reserveu-lo.
Arròs DO Montsant:
Sofregiu la ceba amb un raig d’oli. A continuació, afegiu el corder, l’all escalivat i barregeu-ho bé. Un cop estigui, afegiu-hi l’arròs per segellar-ho bé. Cobriu-ho amb vi DO Montsant i cuinem amb el foc a màxima potencia perquè s’evapori el més aviat possible. Un cop sec, afegim el brou de carn fins que es cogui.
El Restaurant
- La Muela Restaurant
- 977 78 59 89
- Carrer Pubill i Oriol, 8, 43201, Reus
Postre
Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un torró de xocolata amb cireres al licor, de Virginias. Deixa que es desfaci a la teva boca i degusta el seu sabor trufat que contrasta amb les cireres confitades.
Fem un vermut amb...
Abans de començar, us recomanem que feu un vermut de Reus amb De Muller. Perquè un bon àpat comença amb un bon vermut.