Back to top

Art urbà i solidaritat s'uneixen a "Murals que Obren Portes"

La iniciativa serveix com a activitat d'empoderament per a joves refugiats i menors no acompanyats de la ciutat i consisteix a pintar les persianes d'establiments. Reus Refugi, Comerç Solidari i un col·lectiu d'artistes locals han tirat endavant aquest projecte a la capital del Baix Camp.
Grafitis, cooperativisme i solidaritat s'uneixen a "Murals que Obren Portes"

Sota el lema "Murals que Obren Portes" Reus acull una iniciativa que consisteix a pintar persianes de diversos establiments de la ciutat. El projecte agrupa a joves refugiats, menors no acompanyats i artistes locals per decorar amb grafitis algunes d'aquestes portes. L'activitat està impulsada per Reus Refugi, Comerç Solidari Reus i un col·lectiu d'artistes locals i serveix com a empoderament d'aquests joves immigrants i per una millor inclusió a la societat.

A través d'una fotografia realitzada en una sortida entre joves immigrants i artistes, es pintaran 4 persianes de comerços, cadascuna amb una part de la imatge. En aquesta primera jornada s'ha decorat la porta de la Cooperativa El Brot i es preveu pintar les altres 3 el proper mes de novembre.

Notícies relacionades