Back to top

Arxiven la causa contra Quadrada per delicte d'odi

La jutgessa de reus ha arxivat la causa contra Mariona Quadrada. Ciutadans l'havia acusada de titllar-los d'assassins i es va obrir una investigació contra la regidora de la CUP per un presumpte delicte d'odi. Tot plegat va passar durant la manifestació del 3 d'octubre del 2017.
Mariona Quadrada

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus ha arxivat la causa contra Mariona Quadrada. La regidora de la CUP s'enfrontava a un pressumpte delicte d'odi després que Ciutadans es querellés contra ella pels fets del 3 d'octubre de 2017. Aleshores, Quadrada hauria insultat els regidors de Ciutadans, titllant-los d'assassins, segons el relat dels taronja. 

La causa ja s'havia arxivat un cop, però la Fiscalia va presentar recurs a l'arxiu i el cas va tornar als jutjats de Reus. Amb aquesta exhoneració, Quadrada es deslliura d'una de les causes judicials que arrossega. L'altra, la vincul·lada al manifest que van signar els cupaires, juntament amb el PDeCAT, ERC i ARA Reus, per reclamar la retirada dels agents extraordinàriament desplegats a la ciutat durant els dies previs i posteriors al referèndum.