Back to top

Ascó gaudeix d'una Festa Major per a tots els públics

La Festa Major d'Ascó acaba amb un balanç molt positiu pel que fa al nivell de participació. En el concert d'Els Pets es van vendre 1.400 entrades i les xarangues van omplir de gom a gom els carrers de la vila. De cara a l'any vinent l'objectiu és que cap dels actes se superposi.
xiquets

(Fotografia: Ajuntament d'Ascó)

La ciutat d'Ascó ha posat fi a cinc dies plens d'activitats i festes pensades per a tots els públics. Aquest any el programa ha estat ple d'actes, i els concerts dels Catarres i d'Els Pets, els plats forts del cartell, han estat tot un èxit. De fet, la música del grup de Constantí va recaptar 4.820 euros que es destinaran al tractament i la investigació del càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. 

Al llarg de la festa major, els més petits van gaudir amb una xaranga on no hi van faltar els cubells d'aigua per refrescar a tots els participants. L'espectacle de màgia, els cursos de natació, els jocs i els diferents tallers també van omplir els carrers de la vila durant els dies de la festivitat.

L'organització de la diada castellera era la novetat d'aquest any, en la qual hi van participar els Xiquets de Reus. L'actuació va ser de set, amb els castells 3d7, 4d7, 4d7p i 2pd4. La jornada es va donar per acabada amb un vermut a la plaça del Fossar Vell del municipi.

La llum dels focs artificals a la vora del riu del diumenge va posar fi a una festa major que acaba amb un balanç molt positiu per part del govern local. De cara a l'any vinent però, l'Ajuntament vol seguir treballant perquè no coincideixin actes del programa, amb l'objectiu de facilitar que tots els vilatans i visitants puguin gaudir de totes les activitats sense complicacions.