Back to top

Augmenta la instal·lació d'alarmes durant l'estiu

Arriben temps de vacances i ningú vol deixar la seva casa desprotegida. Les empreses de sistemes de seguretat augmenten la instal•lació d'alarmes en els mesos d'estiu. Tot i això, les estadístiques afirmen que els números més alts de robatoris als habitatges es troben al novembre i desembre.
Sistemes de seguretat

Juny, Juliol i Agost són els mesos on gran part de la població fa vacances i deixa els seus habitatges desocupats. La preocupació de deixar la casa sola dóna lloc al fet que molts inquilins es posin en contacte amb empreses d'instal·lació de sistemes de seguretat per tal d'evitar possibles robatoris o ocupacions.

Tot i el creixement d'instal·lacions d'alarmes durant l'estiu, els mesos on es registren més robatoris amb força a domicilis són durant el novembre i desembre. L'augment de població i turistes durant l'estiu a les ciutats costaneres fa augmentar la seguretat policial i per aquest motiu, molts lladres decideixen no actuar en aquestes zones.

A més dels habitatges particulars, la indústria també aprofita aquesta estacionalitat per protegir les seves instal·lacions, ja que molts lladres hi accedeixen fent un forat i fa que les empreses siguin molt vulnerables.

 

Augmenta el percentatge de delictes a Reus i Cambrils

Cambrils se situa en la vint-i-sisena posició. La primera meitat del 2016 el municipi va patir un total de 660 delictes. Aquest any, del gener fins al juny, s'han registrat 724 delictes. La localitat ha augmentat un 9,7% la xifra de delictes.

Per altra banda, la capital del Baix Camp va detectar 2.579 delictes durant la primera meitat de l'any 2016. Durant els sis primers mesos del 2017 la ciutat ha sumat un total de 2.775 delictes. Reus se situa en la trenta-sisena posició, el nombre de delictes han augmentat un 7,6% respecte a l'any anterior.