Back to top

Augmenten les addiccions al joc online a Reus

Segons la Unitat de Joc Patològic de l'Institut Pere Mara, els ciutadans de Reus, i del conjunt del territori, cada vegada estan més enganxats als jocs online, sent els adolescents el col·lectiu més vulnerable. En aquest sentit, els professionals també apunten la facilitat que ofereix internet pel que fa a les apostes en línia.
Addiccions al mòbil.

Les noves tecnologies no només han acaparat la vida de milers de persones, sinó que han arribat a capgirar-les per complet. I és que s'han convertit en la nova droga del segle XXI.

Així ho corroboren des de la Unitat de Joc Patològic de l'Institut Pere Mara, on han experimentat un augment en el nombre de pacients durant els últims 5 anys. De fet, asseguren que el joc online i les apostes en línia han estat les responsables que s'hagin disparat el nombre de casos.

Joves adolescents

Malgrat que abans, els pacients de la Unitat de Joc Patològic eren, majoritàriament, adults, ara gran part d'aquests pacients són joves adolescents. Un augment de casos entre els menors que, en part, s'explica pels anuncis de joc i apostes que s'emeten en horari protegit i protagonitzats per personatges famosos, segons assegura la responsable de la Unitat de Joc Patològic de l'Institut Pere Mata, Eva Esteban

Un augment de les addiccions al joc online entre adults i adolescents que sembla que només va en augment. Per aquest motiu, els professionals recomanen marcar unes pautes per fer un consum responsable d'aquestes tecnologies.