Back to top

Aupa Quartet porta el seu innovador estil a Reus

Aupa Quartet, formació de cordes resident a Barcelona, integrat per Asier Suberbiola- violí, Felipe Escalada- viola, Pere Nolasc Plana- violí i Uri Català- cello, farà una aturada a Reus després de les seves gires per Brasil, Xina y París.
Aupa Quartet

El grup internacional, el qual porta més de nou anys de trajectòria amb cinc gires a Xina, destaca per la seva innovació de la música clàssica i es desmarca amb un estil propi que ja ha pogut mostrar a sales importants d’arreu d’Europa, Xina i Brasil.

El proper 27 de Juny oferiran un concert dins del programa de la Festa Major de Reus on interpretaran peces pròpies del seu disc UP, i versions d’artistes que els han inspirat fins a aconseguir el seu so propi. Aupa Quartet ha rebut elogis de crítics musicals i han estat seleccionats per Catalan Arts, departament de la Generalitat de Catalunya, per mostrar el seu estil innovador i únic a Musicora, una de les fires més importants de música que s’ha celebrat el passat mes de Juny París. D’entre les seves actuacions a l’Estat Espanyol cal destacar l’inauguració del Festival de Pedralbes, Festival de Jazz de San Sebastián, Festival de Jazz de Barcelona i les Noches del Botánico de Madrid. En aquesta ocasió serà a Reus, Capital de la Música 2018, la qual podrà gaudir de la seva música.

Aupa Quartet, al seu pas per Reus i coincidint amb el 25è. aniversari del Conservatori de Música, oferirà tres dies de masterclasses a joves intèrprets d’instruments de corda per fer-los arribar la seva manera d’entendre la música a les  generacions emergents. Les seves classes i tallers es desmarquen de la pedagogia habitual i l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) els ha reclamat com a professors per als encontres de les escoles amb més de 5.500 participants.

Paraules clau: