Back to top

Fins aviat, Natxo

L'hora dels adéus. Natxo González ha anunciat que no renova com a entrenador amb el Club de Futbol Reus Deportiu. El tècnic que ha donat més èxits a l'entitat roig-i-negra ha anunciat en roda de premsa que marxa del club roig-i-negre per iniciar una nova etapa professional.
Natxo González en la roda de premsa d'aquest migdia

Els rumors s'han confirmat. Natxo González no seguirà al club roig-i-negre la propera temporada. El tècnic basc ha comunicat en roda de premsa que marxava per iniciar una nova etapa lluny del Reus. Ho ha fet entre records i emocions assegurant que se'n va feliç de tot el que li ha donat el club tant a nivell professional com personal.

"Me'n vaig feliç perquè si això m'ho diuen fa 14 anys no m'ho crec. Ha estat un somni i a vegades els somnis es fan realitat".

El passat més de febrer direcció tècnica li va oferir la possibilitat de renovar però la balança en els últims dies de temporada s'ha acabat decantat a un futur lluny del Reus. El tècnic no ha volgut entrar en detall de quins han estat els motius de la seva partida ni quin serà el seu futur més proper.

"Possiblement el dia que em van oferir aquesta renovació el cor em deia una cosa i el cap una altra. Al final les decisions s'han de prendre amb el cap i al llarg del temps he vist més clar que havia de marxar".

L'emotivitat de l'acte però no ha pogut evitar la curiositat per esbrinar qui serà el nou director de l'obra roig-i-negra, però de moment el club no ha ofert cap nom.

Això sí, tant president com director tècnic han assegurat que serà molt difícil igualar a Natxo González.

"Avui deixes ni més ni menys que un llegat de ser el millor entrenador en 108 anys d'existència del nostre club", amb aquestes paraules s'ha acomiadat Xavier Llastarri del basc.

Natxo González trenca el tòpic de que les segones parts mai són bones i deixa com a llegat a Reus l'ascens a la Divisió de Plata i un record inesborrable en la història del club reusenc.