Back to top

El Baix Camp rebrà 14,6 milions del pressupost de la Generalitat

Botarell s'emportarà gran part d'aquest pressupost: 2,2 milions serviran per a la construcció de la nova depuradora
inversions

Els pressupostos de la Generalitat al Camp de Tarragona suposaran una inversió de 59,7 milions d'euros, als quals s'hi sumen els 50 milions d'inversions directes i els 10,8 milions en transferències de capital. Tot plegat, representa un augment del 10% respecte els comptes del 2017.

De les inversions, el Baix Camp concentra 14,6 milions, per darrere del Tarragonès que rebrà fins a 28 milions. En menor quantitat, l'Alt Camp rebrà 11 milions d'euros i la Conca de Barberà i el Priorat, gairebé 3 milions d'euros cada comarca.

Principals inversions al Baix Camp

inversions baix camp

Bona part dels esforços del govern es centraran en infraestructures. Així s'invertirà en la nova depuradora de Botarell i el dragat general de Cambrils. A la vegada, s'apostarà per la construcció d'una escola a Maspujols i i es destinaran recursos en la restauració de Can Casals de les Borges del Camp, i la residència de gent gran de Reus.

Prometen noves places d'inspector pel sector químic

roda premsa

Els comptes permetran crear fins a 822 places de treballadors públics al Camp de Tarragona, 717 seran places d'educació.

Des del govern també han assegurat que hi ha una partida per ampliar el nombre inspectors del sector químic, tal com van prometre fa uns dies arran de l'accident d'IQOXE. La voluntat és oferir 35 places més a tot Catalunya.

Notícies relacionades