Back to top

El Baix Camp s'uneix per impulsar l'ocupació juvenil

Els principals municipis del Baix Camp engeguen el projecte 'De la terra a la taula'. Una iniciativa que oferirà diversos recursos per promoure l'ocupació de 60 joves d'entre 16 i 29 anys que es trobin en situació d'atur. Tots ells, procedents del Baix Camp, tindran l'oportunitat de formar-se en l'àmbit agroalimentari i inserir-se en el món laboral.
Acord entre els principals municipis del Baix Camp

Reus, Cambrils i Vandellòs i Hospitalet de l'Infant són els promotors de la iniciativa 'De la terra a la taula'. El projecte va destinat a una seixantena de joves que es troben en situació d'atur. L'únic requisit és que tinguin entre 16 i 29 anys i que visquin al Baix Camp, sigui quin sigui el seu nivell de qualificació.

Una iniciativa que compta amb el suport del Mas Carandell i el Consell Comarcal del Baix Camp.

"Per tant, tot el coneixement que podem aportar després de 30 anys en matèria de formació i ocupació, el podem posar a l'abast de tota la comarca per què aquests 60 alumnes se'n puguin beneficiar", explica el regidor de Medi Ambient i Ocupació a l'Ajuntament de Reus.

Es tracta d'oferir itineraris d'orientació, formació i inserció a partir de la dinamització dels sectors agroecològic i agroalimentari, considerats estratègics a la comarca. 

L'inici del projecte és imminent i la preinscripció per poder assistir a la selecció dels participants és oberta. L'actuació 'De la terra a la taula' s'emmarca en el programa Singulars de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur d'entre els joves.

Paraules clau: