Back to top

Balanç positiu del Festival Nomad a Riudecols

El Festival Nomad ha omplert Riudecols de diverses propostes durant els 9 dies del certamen. Més de 20.000 persones han visitat l'Avellana- Mas del Cabré, l'emplaçament que ha acollit el festival. És la primera vegada que el Nomad s'ha celebrat en un indret privat i amb previ pagament d'entrada i des de l'organització se n'ha fet un balanç molt positiu.
Balanç positiu del Festival Nomad a Riudecols

Propostes culturals, gastronomia i un ampli mercat amb articles de marques independents. Tot plegat enmig de la natura i en un indret de somni. El Nomad Festival Xperience ha tancat aquesta primera edició a Riudecols amb més de 20.000 visitants, una valoració molt positiva tenint en compte que és la primera vegada que el certamen se celebra en un emplaçament privat i cobrant entrada.

L'Avellana - Mas d'en Cabré ha estat l'espai que ha acollit aquesta primera edició del festival a Riudecols, un indret que ha aconseguit atreure públic no només de la costa Daurada sinó també de la província de Tarragona i situar aquest petit municipi del Baix Camp al mapa. L'objectiu del festival és fusionar diferents disciplines
culturals i d'oci a l'aire lliure, i d'estendre la seva filosofia de revetlla mediterrània arreu del territori.

El Nomad Festival de Riudecols s'ha acabat però el certamen no marxa del Baix Camp. A partir del proper 21 d'agost Miami Platja acollirà aquesta experiència fins al diumenge 25.

Notícies relacionades