Back to top

Ballar és una manera d'evadir-se durant el confinament

Les escoles i les companyies de dansa s'han hagut d'espavilar per poder seguir la seva formació; hi ha moltes opcions per aprendre disciplines de dansa a través de les plataformes digitals. Amb la col·laboradora de dansa del VA COM VA, Carlota Moragas descobrirem com podem seguir ballant des de casa.
vacomva recomana

Les escoles i centres de dansa de la ciutat estan oferint classes pels alumnes, i algunes d'aquestes escoles també han ofert formació en obert per tothom qui ho vulgui.

Per promoure que la gent es quedi a casa, també s'ha llençat un challenge virtual amb l'etiqueta #joballoacasa perquè la dansa no ens falti durant l'època de confinament.

Descobreix la dansa, des de casa

Aprofiteu el temps per descobrir companyies de dansa, ballets que ara tindreu l'oportunitat de veure des de casa, estils de dansa diferents que existeixen i també podrem gaudir de ballarins professionals.

Centrar-se en el cos en moviment per desconnectar

La dansa és una disciplina artística que també ens permetrà conèixer el nostre cos i tenir així més consciència del moviment; quan la nostra ment està concentrada en el cos, en el moviment, s'evadirà per desconnectar de la crisi que estem vivint.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades