Back to top

Ballart, Julià i Carballeira jugaran la Copa de les Nacions

Un torneig que se celebra cada any a la ciutat suïssa de Montreux i que és conegut com la competició amistosa d'hoquei patins més important del món.
Marc Julià celebrant un gol davant l'Amatori Wasken Lodi

Càndid Ballart, César Carballeira i Marc Julià han entrat a la convocatòria d'Alejandro Domínguez. L'entrenador de la selecció espanyola absoluta d'hoquei patins comptarà amb ells per disputar la Copa de les Nacions. Aquest és el torneig amistós més antic i alhora el més important del món, i Espanya el començarà amb força. Disputaran els tres primers partits de la fase inicial davant Angola, Portugal i l'equip amfitrió.

La competició es durà a terme l'últim cap de setmana de Pasqua, els dies 20 i 21 d'abril. Domínguez ha volgut unir per a l'ocasió a jugadors molt joves que poden arribar a tenir en un futur una llarga projecció dins l'equip nacional. Viatjar amb la selecció espanyola absoluta és un dels majors reptes en la carrera d'un jugador d'hoquei patins, i Ballart i Julià hi van convocats per primer cop.

Amb gairebé tot l'equip nacional tancat per aquesta temporada només queda un lloc buit a les files d'Alejandro, el que ha deixat l'ex roig-i-negre Raül Marín. Podria ser per algun jugador del Reus Deportiu Miró, que optaria a participar d'aquesta manera al Mundial d'Hoquei Patins que se celebra enguany a Barcelona: els World Roller Games.

Una temporada en blanc per al Reus Deportiu Miró que pot deixar de ser-ho per a aquests tres jugadors. Espanya és el segon conjunt que més vegades ha guanyat a Montreux.

La competició d'OK Lliga s'aturarà aquell cap de setmana amb motiu del torneig.