Back to top

Contra el Barça sense Jepi Selva

SILVIA ANDREO

Molt difícil serà el partit d’aquesta jornada del Reus Deportiu d’hoquei. Els roig-i-negres rebran demà a les 9 del vespre el líder, el Barça, al Palau d’Esports. Els de Ricard Muñoz en plena lluita per ser campions de l’ok lliga no deixaran escapar els 3 punts, mentre els d’Alejandro Domínguez volen mantenir la quarta plaça i ho hauran de fer amb la important baixa de Jepi Selva.

El Reus Deportiu rebrà el líder sense Jepi Selva. La lesió a la mà que es va fer en el partit contra l’Igualada el mantindrà allunyat de la pista fins a cinc setmanes. L’equip va entrenar-se ahir i ho farà avui, només ha tingut dos dies per preparar un dels partits més complicats de la temporada.
Alejandro Domínguez vol que els seus homes arribin bé físicament després d’una setmana intensa.

Els consells són clar: han de sortir bé de la pressió del Barça, mantenir la defensa ajustada i esperar el moment per fer mal al conjunt de Ricard Muñoz. Els roig-i-negres segueixen en la lluita per mantenir el quart lloc en aquesta recta final de campionat, el Barça manté la disputa amb el Liceo per aixecar el títol de lliga.
Demà es viurà un duel intens amb molts objectius en joc a les 9 del vespre al Palau d’esports.