El Barça Lassa es proclama campió de la Copa del Rei d'Hoquei Patins

La Copa de la Reina l'ha alçat el Telecable Hockey Club després de vèncer a l'equip revelació d'aquest campionat, el Cerdanyola CH, per 3 a 7.
Els campions i campiones de la Copa del Rei i de la Reina

El Barça Lassa s'ha proclamat campió per 23a vegada en la seva història de la Copa del Rei d'Hoquei Patins. La 76a edició de la competició del KO s'ha celebrat a la capital del Baix Camp entre els dies 21 i 24 de febrer i ha deixat  als amfitrions eliminats just en la jornada inaugural. El Reus Deportiu Miró va caure eliminat als quarts de final davant el Lleida Llista amb un marcador d'1 a 2.  En la competició femenina, el Telecable Hockey Club ha aconseguit la seva quarta Copa de la Reina.

Reis de Copes

La final per la disputa del títol monàrquic masculí ha enfrontat al Barça Lassa i al Deportivo Liceo en un matx que ha finalitzat amb un resultat d'1 a 4 al marcador. Els campions han aconseguit arribar fins a l'última ronda de la competició guanyant a quarts al CE Noia Freixanet (4-2), i a semifinals a un Caldes molt lluitador (1-2). D'aquesta manera els culers han revalidat el títol i sumen ja aquest guardó per 23è cop en la seva història. El Liceo, finalista, va aconseguir guanyar amb contundència a l'Igualada HC a quarts (1-5) i eliminar al Lleida Llista per 3 gols a 1.

Final Copa del Rei

Un Lleida que va deixar fora al Reus Deportiu d'aquesta lluita. Els de ponent van jugar al seu joc evitant amb solvència que els amfitrions superessin Lluís Tomàs (1-2). Amb dos gols molt fortuïts, van eliminar així a l'equip roig-i-negre davant la seva afició.

Justes vencedores

La Copa de la Reina ha estat pel Telecable Hockey Club, que ha derrotat al Cerdanyola per 3 gols a 7, el resultat més ampli de tota la competició femenina. Les catalanes, que han estat l'equip revelació d'aquest torneig, han plantat cara a les actuals reines d'Europa després de superar al Manlleu, un dels favorits, i al Vila-sana, però no ha estat suficient.

Final Copa de la Reina

El guardó de MVP ha estat per Marta Piquero (Telecable Hockey Club) i João Rodrigues (Barça Lassa). D'altra banda els blaugranes han guanyat també la Minicopa en categoria masculina, i el CH Mataró s'ha proclamat vencedor en la femenina en guanyar al Reus Deportiu.