Back to top

El Barri Gaudí reclama mesures urgents pel pont de la via

Els veïns del Barri Gaudí exigeixen a ADIF que es posi les piles i arrangi, d'una vegada per totes, el pont que dóna accés a l'avinguda de Barcelona. Tot plegat després que el passat 30 de maig es desprengués un fragment d'una biga sense causar danys personals i amb la reforma integral del pont sobre la taula.
El pont del Barri Gaudí

El Barri Gaudí vol que s'arregli d'una vegada per totes el pont sota les vies del tren. Fa temps que està prevista una remodelació completa  que podria iniciar-se el 2020. Abans, però, els veïns reclamen que s'actuï d'urgència per garantir la seguretat. I tot després que fa uns dies caigués part del sostre. No va passar res, però insisteixen que és un pas natural per a molts veïns que van a peu.

Una altra de les reclamacions històriques del barri amb ADIF és la instal·lació de bandes sonores que protegeixin del so els veïns que es troben a tocar de les vies. Els veïns insisteixen que el futur govern de Reus ha d'apretar al gestor d'infraestructures ferroviàries perquè solucioni les eternes reclamacions del barri.