Back to top

El barri Gaudí remodelarà el seu pont el 2020

La remodelació del pont del barri Gaudí podria estar enllestida el 2020. Així ho ha concretat l'alcalde, Carles Pellicer, després de la seva reunió amb la direcció de Planificació d'Adif.
El barri Gaudí remodelarà el seu pont el 2020

Les condicions del pont que separa el barri Gaudí de l'avinguda dels Països Catalans s'han posat sobre la taula a la reunió entre l'alcalde Carles Pellicer i la direcció de Planificació d'Adif. El batlle s'ha compromès a resoldre els problemes d'aquesta instal·lació de cara a 2020. "Estem disposats a remodelar-lo, però ells han de fer la part que els correspon, que és el sostre. Ambdós equips tècnics es posaran en contacte i treballaran conjuntament per tenir-ho enllestit a 2020", diu l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Un pont que, segons l'alcalde i els veïns del barri, fa més de setanta anys que està en males condicions i això dificulta la cohesió entre el barri Gaudí i la ciutat. "Falta il·luminació i té moltes fisures, cosa que obliga a anar amb paraigües quan plou", explica la presidenta de l'Associació de Veïns Barri Gaudí, Maria del Mar Escoda.

Segons l'associació de veïns, l'any 2014 ja es va presentar a la Subdelegació del Govern una petició per millorar el pont, tot i que els arranjaments que s'hi van fer van ser mínims.

Paraules clau: