Back to top

Bartolo, enfurismat, segueix tocant mentre el Reus s'enfonsa

El partit entre el Málaga i el Club de Futbol Reus Deportiu sí que es disputarà. Un veredicte que ha rebut el suport de Xavi Bartolo. El tècnic lamenta que aquesta decisió sigui formulada amb dobles intencions que derivin a la desaparició del club roig-i-negre.
Xavi Bartolo en la prèvia del Málaga Club de Futbol - CF Reus

La proposta de LaLiga sobre l'ajornament dels propers partits del Reus contra el Málaga i el Numancia no ha estat acceptada per la Real Federación Española de Fútbol. Una decisió a la qui el tècnic roig-i-negre ha donat suport:

Xavi Bartolo: "Si a través d'aquesta resolució hi havia algun tipus d'objectiu d'intentar liquidar el CF Reus, és evident que jo no en seré partidari".   

Bartolo vol seguir endavant amb els seus objectius esportius, resignat, amb la situació que li ha tocat viure al club. La marxa de Badia, Vítor, Mikel, Fran i Shaq Moore ha estat la gerra d'aigua freda definitiva, però no ha impedit al de Lleida continuar somiant amb la salvació. Advertència als jugadors de cara als propers partits.

"Qualsevol resposta per part dels jugadors que no sigui competir, entenent que ja estan al dia en el pagament de nòmines, com a entrenador no m'hi trobaran". 

Amb nou incorporacions del filial la setmana d'entrenaments ha intentat seguir el seu curs habitual, acceptant que qualsevol partit que es jugui d'ara en endavant serà atípic. La situació segons Bartolo però tindrà un desenllaç aviat, tràgic o feliç.

"No veig molt més recorregut a aquesta situació, ja que no tens capacitat per competir fins a la jornada 42 amb les condicions en les quals estem".

Per últim el tècnic ha carregat contra l'assessorament de l'Associación de Futbolistas Españoles al·legant que en cap cas s'ha pensat amb la resta de treballadors del club.

"Fer un expedient exprés comporta de manera segura la desaparició del club, i si instes al col·lectiu a prendre aquesta mesura, pot haver-hi molta gent que es quedi sense feina". 

El partit, amb tot, es disputarà aquest diumenge 6 de gener, dia de Reis, a les vuit del vespre a La Rosaleda.