Back to top

El bàsquet, la disciplina amb més federats al Reus Deportiu

Són més de 285 els jugadors que aquesta temporada defensen l'elàstica roig-i-negra en aquesta disciplina. En un club conegut arreu de l'estat per ser un dels millors en la pràctica de l'hoquei patins, el bàsquet supera als patins en federats.

Tots els jugadors de bàsquet que conformen el Reus Deportiu

Amb la foto que veuen en portada s'ha posat el punt i final a la presentació dels equips que conformen la secció de bàsquet del Reus Deportiu. Ni més ni menys que 243 jugadors federats, 45 nens de la base i una trentena de personalitat que formen part del cos tècnic roig-i-negre. El bàsquet al Reus triomfa, ningú en té cap dubte. Avui en dia el club té nens militant en totes les categories possibles. Explica l'evolució de la disciplina al club la seva presidenta, Mònica Balsells.

"Des de fa dos anys el bàsquet s'ha convertit en una de les seccions més importants al club. Quan vam entrar fa set anys a la presidència, només hi havia 40 jugadors federats, ara són 240".

El club ha demostrat amb xifres ser un gran propulsor de l'esport femení. Ara mateix els roig-i-negres disposen de sis equips masculins i nou femenins. L'esport base, com tot gran club és la prioritat al Carrer Gaudí.

Mònica Balsells: "Mentre tinguem aquesta bona salut a la base, no ens importen els resultats. El que volem és que la gent senti el club i es diverteixi jugant, i si es guanya millor".

La propera iniciativa relacionada amb la secció de bàsquet serà el partit benèfic tradicional per "La Marató de TV3" que enguany enfrontarà a músics i polítics reusencs el dia 2 de desembre.