Back to top

El bàsquet, protagonista de les Jornades de Medicina de l'Esport

L'Hospital de Sant Joan de Reus acollirà el proper novembre les vuitenes Jornades de Medicina de l'Esport. Aquesta edició comptarà amb un bloc específic sobre el bàsquet, però la mort sobtada i la nutrició seran també protagonistes a les xerrades.
Presentació de les Jornades de Medicina de l'Esport

Les vuitenes Jornades de Medicina de l'Esport se celebraran a Reus el proper mes de novembre. Amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019, aquest esport serà el protagonista del cercle de conferències, on es donaran cita professionals del món de l'esport i de l'àmbit sanitari. Els temes que es tractaran a les ponències són diversos; les lesions més freqüents, la nutrició, el bàsquet femení i per a discapacitats i el control del dolor.

En el congrés hi haurà la presència de personalitats de l'àmbit sanitari a nivell internacional, com el Dr. Eduardo Henrique de Rose, qui farà una xerrada sobre el dopatge en l'esport olímpic. Però a més a més de les ponències, també es realitzaran tallers d'electrocardiograma als esportistes per prevenir la mort sobtada, un aspecte que preocupa a tota la comunitat esportiva i sanitària.

El comitè científic de les jornades obre les portes a les persones que ho desitgin, perquè puguin presentar comunicacions científiques en diversos àmbits.