Back to top

Benaiges (PSC Cambrils) no abandona el partit

La confirmació de la creació d’una comissió en substitució de l’agrupació del PSC de Cambrils ha generat un terrabastall en el sí dels socialistes. Aquest migida l’exalcalde socialista i actual portaveu de l’oposició al ple cambrilenc, Robert Benaiges ha anunciat que no marxa del partit. Diu que està trist amb la decisió i, lluny de rendir-se, ha afirmat que es tornarà a presentar a les primàries per ser el cap de llista als propers comicis municipals. Ha carregat contra l’alcade tarragoní i primer secretari de la federació socialista de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a qui ha acusat de desentendre’s de l’agrupació cambrilenca. També ha tingut paraules per al president de la gestora, Xavier Sabaté, de qui ha dit que "vol encapçalar una trama per controlar el govern de Cambrils".

En resposta, Sabaté ha qualificat de desaforades les reaccions en l’agrupació local cambrilenca. No vol parlar de bàndols i pensa que la nova comissió millorarà el funcionament intern d’un partit que, diu, "està dividit". Maricel Llaveria, Yolanda Quílez, Joan Gili i Jordi Villar acompanyaran Sabaté en la comissió que, de moment i segons Sabaté, compta amb Benaiges

L’enrenou ha començat aquest dilluns. El regidor Daniel Pallejà i la primera secretària del PSC al municipi costaner han abandonat les files del partit al•legant "un profund desacord i desvinculació emocional" amb el projecte. La comissió treballarà de manera provisional en els propers mesos per escollir una nova executiva.