Back to top

Bergadà i Cunillera tornen els diners del cas Tecnoparc

Ara Reus ha anunciat que retira l'acusació pel cas Tecnoparc contra l'expresident Àngel Cunillera i exregidor a l'Ajuntament,Jordi Bergadà. La decisió arriba perquè els imputats han retornat 115 mil euros que suposadament s'havien malversat. La formació política vol que aquests diners s'inverteixin a millorar les instal•lacions de Redessa i en ajudes als emprenedors.
Bergadà i Cunillera tornen els diners del cas Tecnoparc

Els comptes de Redessa han rebut els 115.000 euros dels dos dels imputats del cas Tecnoparc, expresident Àngel Cunillera i exregidor a l'Ajuntament,Jordi Bergadà. Així ho ha explicat la formació Ara Reus que fa un any va avançar que retiraria l'acusació si els imputats retornaven els diners.

El regidor de la formació d'Ara Reus, Daniel Rubio ha assegurat que "agraïm la voluntat de retornar els diners i que tinguin una finalitat diferent a la que tenien ara".

El grup municipal va presentar l'any 2012 davant el Jutjat número 1 de Reus una denuncia contra Cunillera i Bergadà pels delictes de malversació de cabals públics, delicte societari i falisificació i reclamava la recuperació dels diners cobrats.

"Sempre ens havien dit que ens equivocàvem i que no arribaríem enlloc i aquí va començar la trama Innova. Ara Reus va ser el precursosr de destapar l'entramat d'Innova".

Actualment el procediment continua tramitant-se encara que el grup municipal no intervindrà en l'acusació i encara no hi ha data de judici.Ara Reus demana que aquests diners s'inverteixen a les instal·lacions de Redessa i més ajudes als emprenedors i empresaris.