Back to top

Biblioteca Xavier Amorós: 15 anys llegint des del sud

La Biblioteca Xavier Amorós ha commemorat aquest divendres un doble aniversari: els 15 anys de la institució i els 95 de l’escriptor que la bateja. Durant l’acte s’han llegit i musicat diversos poemes del literat reusenc i s’ha presentat una fotografia seva feta per Josep Maria Ribas i Prous. A més, el poeta ha fet una donació de 150 llibres del seu fons particular.
Biblioteca Xavier Amorós: 15 anys llegint des del sud

El mateix dia que la Biblioteca Xavier Amorós complia 15 anys, l’escriptor que du el seu nom en celebrava 95. Per bufar les espelmes d’aquest doble aniversari, l’entitat ha volgut retre homenatge al literat reusenc, amb qui considerava que tenia un deute, i ho ha fet llegint i musicant diversos dels seus poemes. A més, a partir d’ara la biblioteca incorpora una fotografia feta per Josep Maria Ribas i Prous de quan Xavier Amorós regentava la 'Les Amèriques', un comerç de teixits al carrer Llovera. Per la seva banda, el poeta ha donat a la biblioteca un total de 150 títols de la seva col·lecció particular.

Amb aquesta empenta literària, la Biblioteca Xavier Amorós encara els seus reptes de futur: augmentar el nombre de socis, seguir fomentant la literatura entre tots els públics i donar reconeixement als arxius que encara són força desconeguts a la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades