Back to top

Bicicamp pedala en benefici de la Fundació Bara

Diumenge 2 de juny l'entitat organitza una pedalada solidària amb l'objectiu de recaptar fons pel projecte "Obrim Somriures".
Imatge del cartell de la Pedalada Solidària

Si una activitat uneix esport i solidaritat té tots els números de ser un èxit. Amb aquesta previsió s'afronta la Pedalada Popular que organitza Bicicamp aquest cap de setmana. La iniciativa neix amb l'objectiu de recollir fons en benefici de la Fundació Mossèn Federic Bara i Cortiella. Els diners es destinaran al seu projecte Obrim Somriures amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels infants.

Amb sortida del pàrquing del Reus Deportiu a dos quarts de deu del matí, la trobada recorrerà els principals carrers i camins de la capital del Baix Camp. Abans de l'inici de l'activitat els participants podran fer el seu donatiu, de mínim cinc euros, i els primers cinc-cents inscrits rebran una samarreta com a obsequi. El recorregut compta amb dos itineraris diferents. Un de curt, destinat als més petits de casa, de 4 km, i un de més llarg, de 15 km.

Canal Reus i el club roig-i-negre també col·laboren amb l'organització d'aquest esdeveniment. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web www.bicicamp.org.