Back to top

El blues i el jazz tornen a inundar Reus

El Festival Reus Blues ha engegat motors aquest cap de setmana. Diferents espais de la capital del Baix Camp han acollit actuacions i jam sessions d'artistes amants d'aquest gènere musical. Els plats forts del cartell però encara estàn per arribar. Els músics internacionals Ben Poole i Melvin Taylor trepitjaran La Palma el proper divendres i dissabte.
El blues i el jazz tornen a inundar Reus amb el Festival Reus blues & jazz

L'aperitiu del Festival Reus Blues & Jazz no han deixat indiferent a tots els amants d'aquest estil musical que s'han apropat als indrets de la capital del Baix Camp que acullen el certamen. Jams sessions a la "Nit de Jazz" el divendres, La "Fideuà Blues" per dinar el diumenge o el Laboratori musical són algunes de les activitats del programa d'enguany que ja s'han dut a terme. El punt àlgid del festival però arriba el proper cap de setmana amb els dos grans caps de cartell; Ben Poole i Melvin Taylor  

Des de l'Associació de Música Creativa Actual, entitat que ha organitzat les 29 edicions del festival, asseguren que malgrat ser un certamen totalment consolidat, el públic d'aquest estil musical és minoritari. Per això reivindiquen la necessitat de potenciar el blues i el jazz al territori a través d'aquest festival, el segon amb més edicions d'aquest gènere musical a l'estat espanyol.

La cloenda del festival serà el proper 14 de juliol amb la banda La Bluesería.

 

 

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades