Back to top

Bon inici de temporada per l'equip Vermut Miró Reus

L'equip femení de tennis taula Vermut Miró Reus ha començat la temporada amb victòria davant el Girbau de Vic. Un inici de Lliga molt favorable després de conèixer que l'equip combinarà la lliga espanyola amb la Superlliga Continental Russa. L'equip del Club de Tennis Taula Ganxets de Reus encara una temporada amb grans metes.
Equip femení de tennis taula Vermut Miró Reus

L'inici de la Lliga de Divisió d'Honor femení de tennis taula ha estat exitós per l'equip de la ciutat Vermut Miró Reus que ha aconseguit imposar-se davant el Girbau de Vic 5 a 1.

L'equip del Club de Tennis Taula Ganxets de Reus té els objectius clars respecte la nova temporada. L'incorporació de noves jugadores i el treball dur ha propiciat que l'equip aspiri a ascendir a la Superlliga després d'haver-ho renunciat els últims dos anys.

"Preparades, amb moltes ganes de començar la temporada i obtenir resultats. Debutar a casa és una bona sensació davant la nostra gent", comenta el President del CTT Ganxets de Reus, Joan Carles Virgili.

Aquesta temporada l'equip reusenc ha apostat per nous fitxatges procedents de Rússia.  Aquest fet ha permès que el conjunt femení pugui competir a la Superlliga russa, convertint al club en pioner pel que fa a jugar competicions estrangeres. Així l'equip Vermut Miró Reus afronta una temporada plena de reptes en què haurà de combinar la lliga nacional amb l'estrangera.

"Tenim moltes ganes de començar la Lliga i veure quins resultats obtenim. Nosaltres volem guanyar i òbviament, les rivals també", explica una de les jugadores del CTT Ganxets de Reus.

El debut a casa ha estat positiu per l'equip femení Divisió d'Honor del CTT Ganxets. Ara s'han d'enfrontar als nou equips de la categoria per poder fer realitat els reptes d'aquesta nova temporada.

Paraules clau: