El bon joc del Reus no frena el Villarreal

El primer partit a l'Estadi Municipal ha acabat amb derrota per l'equip reusenc (0-1). Els roig-i-negres han sabut estar a l'altura d'un Villarreal de primera sense poder però, remuntar un gol del conjunt visitant al minut 9 de partit.
Semedo i Querol lluitant per la pilota

Aritz López Garai no ha pogut evitar començar amb derrota el nou projecte com a tècnic del Reus davant la seva afició. L'equip ha demostrat però l'excel·lent treball que el nou míster està duent a terme aquestes primeres setmanes de pretemporada. L'Estadi ha pogut gaudir d'un Reus que promet. Molt bon joc per banda i un notable treball defensiu. El llegat de Natxo González s'ha deixat entreveure avui sobre la gespa.

El partit ha començat amb el vent en contra pels interessos reusencs. Pràcticament en la primera ocasió del partit, Semedo el nou fitxatge dels grocs, ha afusellat Badia després de recollir un refús a l'àrea roig-i-negra. Així pujava l'únic gol de l'encontre al minut 9 de partit. Els del Baix Camp han reaccionat, sense sort. A partir d'aquí un Reus més fresc en atac ha sabut aprofitar les poques errades visitants.

Querol ha estat un dels homes del partit. Al minut 25, després d'una gran jugada col·lectiva, el reusenc ha estavellat la pilota a la defensa rival quan tothom ja cantava el gol. 10 minuts més tard, el Reus no ha sabut culminar un interminable desgavell de xuts dins l'àrea que ha acabat refusant altre cop la defensa del Villarreal. Els grocs han gaudit d'ocasions, però cap ha suposat un problema per Badía. Édgar i Íñiguez ho han intentat abans de finalitzar el primer temps amb una falta que no ha entrat de miracle a la porteria d'Andrés Fernández.

En la segona part, el Reus ha notat la diferència de categoria i Garai ha aprofitat els moviments de banqueta. Al minut 52 un xut desviat del Villarreal ha sortit fregant la porteria local. Durant uns minuts el conjunt castellonenc ha demostrat perquè és equip de Primera quan els roig-i-negres han quedat arraconats dins el seu camp. El primer a reaccionar ha estat Carbia, quan en una internada per banda, ha centrat sense trobar rematador. En l'últim sospir el Reus ha buscat consol en Ricardo Vaz, però el portuguès no ha culminat el gol per uns centímetres.

Amb aquest resultat el Club de Futbol Reus Deportiu suma una victòria i una derrota en els dos primers partits de pretemporada. El proper rival dels roig-i-negres serà l'Athletic Club de Bilbao el proper 29 de juliol a Leioa.

POSTPARTIT

Segons el tècnic basc, Aritz López Garai, "L'equip ha sabut treure rendiment de totes aquestes setmanes de preparació, tot i que encara queden coses per polir. Seguirem treballant amb els que som abans de tancar la plantilla on s'hi esperen encara tres o quatre fitxatges més".

FITXA TÈCNICA

CF Reus: Edgar Badia, David Haro, Jesús Olmo, Pablo Íñiguez, Marcel Meseguer, Borja Fenrández, Gustavo Ledes, Migue García, Jorge Miramón, David Querol i Edgar Hernández. Segona part: Edgar Badia, Joan Campins, Aleix, Pereira, Álex Menéndez, Modest, Tito, Oribe, Ricardo Vaz, Fran Carbia i Máyor.

Villarreal CF: Andrés Fernández, Mario, Semedo, Bonera, Costa, Rodrigo, Castillejo, Chuca, Soriano, Sansone i Bakambu. Segona part: Andrés Fernández, Mario, Ruiz, Álvaro, Rukavina, Rodrigo, Suárez, Fornals, Ramiro, Mario G. I Soldado

Gols: 0-1. Semedo, 9’.