Back to top

Bon paper dels ballarins reusencs al World of Dance Spain

Tres ballarins de l'escola de dansa Artis Reus han assolit les primeres posicions al campionat de freestyle del World of Dance Spain, un dels esdeveniments més importants d'Espanya en danses urbanes. El grup Dynamite de la mateixa escola també hi ha participat.
Guanyadors del World of Dance Spain

Tot i no haver aconseguit pujar a pòdium del World of Dance Spain , els Dynamite han obtingut una puntuació de 63 punts, empatant amb tres conjunts més. Tant el grup com la seva coreògrafa, Tània Ximénez, expressen el seu contentament amb l'actuació i els resultats.

Tot i ser els més petits de la categoria, han destacat en la tècnica obtenint una de les puntuacions més alta per part dels jutges. Els Dynamite encaren amb ganes aquesta temporada i es preparen per al campionat europeu que tindrà lloc a Mallorca el juliol del 2020.

Campions i subcampions d'Espanya en freestyle

L'èxit rotund ha estat pels ballarins del campionat de freestyle que organitza el mateix World of Dance. Una professora de l'escola de dansa Artis, la Míriam Valero, ha estat la guanyadora absoluta de la categoria 2vs2 All Styles. La segona posició ha estat per dos alumnes de la mateixa escola, l'Eric Pallejà i en Guillem Sanabra.

D'aquesta manera, els ballarins del territori s'han desmarcat de la resta i han aconseguit les primeres posicions per davant d'altres ballarins d'arreu d'Espanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades