Back to top

Bona estrena de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a Badalona

Concretament hi van participar en la categoria d’infantil masculí i cadet mixt (que participaven en categoria masculina) i van haver de fer una regata de 1000 metres
regata

El passat dissabte es va disputar la primera prova de la Lliga Catalana de batel al port de Badalona en la que hi van participar dues tripulacions de l’Escola de Rem de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

Regata de 1000 metres

k

Concretament hi van participar en la categoria d’infantil masculí i cadet mixt (que participaven en categoria masculina).

Pel que fa als resultats, totes dues tripulacions van haver de fer una regata de 1000 m (dos llargs de 500 m) en que havien de fer una ciavoga a una boia fora del port on el mar estava força mogut amb vent de garbí.

k

La tripulació infantil masculí va aconseguir la segona posició amb un temps 05’05’’00 de per darrera de Rem Santa Cristina. Pel que fa al cadet mixt, també van finalitzar amb el segon millor temps (6’04’’90), aconseguint un pitjor temps que l’infantil a causa de l’empitjorament de l’estat de la mar.

k

El batel és una embarcació de banc fix típica del cantàbric formada per quatre vogadors més el patró. És una embarcació estreta, ràpida i força inestable en la que només hi ha un vogador per cada bancada, i que és una de les millors eines per l’ensenyament del rem de banc fix.

La propera regata de la Lliga Catalan de Batel està prevista pel dissabte 29 de febrer a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar on l’Escola de Rem hi té previst incrementar la participació amb més tripulacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades