Back to top

Bones sensacions en la primera temporada del Club Voleibol Reus

El Club Voleibol de Reus ha començat aquesta temporada amb dos equips sèniors, el masculí i el femení. Els dos conjunts han aprofitat aquest any per cohesionar els equips.
CV Reus

El Club Voleibol Reus està acabant la seva primera temporada amb bones sensacions. I és que l'entitat va començar a caminar enguany quan diverses persones vinculades a aquest esport van decidir iniciar aquesta nova aventura. El club compta amb dos equips sèniors: el masculí i el femení, a més de les juvenils que són una vintena de noies. L'experiència d'aquest primer any es més que satisfactòria, "estem per damunt de les nostres expectatives perquè aquest any teníem clar que seria de rodatge, conèixer el funcionament i crear els primers equips", ha valorat Josep Maria Cano, president del CV Reus.

Els dos equips es van iniciar en les lligues més baixes tal i com marca la normativa de la Federació Catalana de Voleibol. El masculí a Segona Catalana i el femení a Quarta. El conjunt masculí està format per jugadors novells i d'altres amb experiència, cosa que ha fet guanyar seguretat i tranquil·litat al grup. Si això es consolida, l'any vinent podrien buscar l'ascens de categoria. "El resultat són el de menys el primer any, s'ha de veure la relació entre els jugadors i l'entrenador, qualsevol equip obtén els resultats el segon any", ha dit Ricard Redondo, entrenador del masculí. "Jo crec que l'any que ve si l'equip es manté podem aspirar a ascendir", ha sentenciat.

La majoria de noies en canvi, han tingut el primer contacte amb aquest esport enguany. Aquesta temporada el més important no han estat els resultats, sinó cohesionar el grup. "Els resultats últimament estan sent negatius, però no ens venim a baix, hem d'anar creixent com a equip, encaixant derrotes i veure si podem guanyar algun partit", ha explicat Marta Jorge, jugadora del CV Reus femení.

Aquest diumenge els dos equips del Club han tingut partit al polilleuger Ciutat de Reus del barri Gaudí, on entrenen i juguen. El conjunt maculí ha guanyat el Vilafranca, mentre que el femení no ha pogut aconseguir la victòria davant Els Arcs que han acabat 2 a 3, tot i això han puntuat per primera vegada a la fase d'ascens.