Back to top

Bones sensacions per a l'inici d'un mes frenètic

Després de guanyar per golejada al Calafell, els de Jordi Garcia es veuran les cares aquest dissabte amb el Vic. Un rival que no els hi va ficar les coses gens fàcils en el partit d'anada, malgrat que els roig-i-negres van acabar emportant-se la victòria per la mínima.
Bones sensacions per a l'inici un mes frenètic

El Reus Deportiu Miró va patir més del compte per emportar-se la victòria a casa del Vic en la quarta jornada de l'OK Lliga. Un matx que es va complicar més del previst, i que els de Jordi Garcia esperen no repetir aquest cap de setmana davant la seva afició al Palau d'Esports. Els roig-i-negres buscaran la seva quarta victòria consecutiva, davant d'uns roig-i-blancs que viuen el millor moment de la temporada.

"Serà un partit complicat", assegura el jugador del Reus Deportiu Miró, Romà Balcells, el qual destaca la "bona dinàmica" i el bon joc de les últimes setmanes dels vigatans. No obstant això, Balcells també ratifica el "bon moment" que viuen els roig-i-negres.  

Un partit que donarà el tret de sortida a un mes frenètic per als reusencs. Lliga, Copa del Rei i Copa d'Europa marcaran un febrer en què els ganxets hauran de fer malabars per aguantar el bon ritme de les últimes setmanes. Abans però, una victòria contra el Vic a l'OK Lliga seria clau si no volen perdre de vista el Liceu i el Barça.

El partit entre el Reus Deportiu Miró i el Club Patí Vic es disputarà aquest dissabte a les 8 del vespre al Palau d'Esports.