Back to top

El brot a la residència de Falset supera el centenar de positius

Dels 118 residents de Les Vinyes, a la capital del Priorat, 86 han donat positiu en una PCR. Una xifra a la qual cal sumar-hi 17 treballadors que també han resultat positius de la malaltia.

El brot a Les Vinyes, la residència de Falset, supera ja el centenar de positius per coronavirus. Segons ha informat aquest dimarts a la tarda el departament de Salut, dels 118 residents, 86 han donat positiu en una PCR. Una xifra a la qual cal sumar-hi 17 treballadors que també han resultat positius de la malaltia. En total, 103 casos.

A partir d'aquest dimecres, des de l'Equip d'Atenció Primària es realitzaran ecografies pulmonars a tots els residents i divendres es farà un nou cribratges. Aquest brot es va registrar el 12 de setembre i de moment ja ha mort un resident sospitós de ser positiu. Aquell dia es va comunicar el positiu d'una treballadora que tenia símptomes de la malaltia. A partir d'aleshores es va fer un primer cribratge tant a residents com a treballadors, 

En aquests primer cribratge es van detectar 16 positius, dels quals 11 eren residents i cinc treballadors. La setmana passada, el 29 de setembre, es van diagnosticar dos casos més en residents i es decideix fer un nou cribratge el passat primer d’octubre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades