Back to top

En busca de la constància

El Reus Deportiu d’hoquie rebrà el Vilanova aquest diumenge amb la intenció de retrobar-se amb la victòria després de la derrota d’aquest dimecres contra l’Igualada. Domínguez intentarà que els seus jugadors tinguin més regularitat en el joc durant tot l’encontre.

El Reus Deportiu rebrà a casa al Vilanova Mopesa amb l’objectiu de refer-se de la derrota d’aquesta setmana a pista de l’Igualada.

El conjunt d’Alejandro Domínguez intentarà recuperar sensacions de cara al transcendental encontre del proper cap de setmana contra l’Oliveirense portuguès per seguir viu a Europa i per la disputa de la copa del Rei aquest mes.

Serà un partit especial per Tito Marsal, que ha visitat l’equip aquest dijous, i per Pol Pàmies, els dos joves cedits pels roig-i-negre al Vilanova per agafar minuts a OK Lliga.

El visitants arribaran al Palau en una situació complicada, ocupant la última posició de la classificació i contant tots els seus encontres per derrotes.

Alejandro Domínguez podrà comptar amb tots els jugadors disponibles i intentarà trobar constància en el joc del seu equip, molt irregular aquesta temporada.