Back to top

Buscant la primera victòria a domicili

ADRIÀ MORTE

L'hoquei Lliga continua i després de jugar una jornada entre-setmanal el Reus Deportiu La Fira visita aquest dissabte la pista del Noia Freixenet. El conjunt de Sant Sadurní d'Anoia ha perdut els dos partits que ha jugat a casa i rebrà al Reus amb ganes de victòria.

El pavelló olímpic de l'Ateneu agrícola de Sant Sadurní d'Anoia serà escenari d'un xoc de dinàmiques negatives. La del Noia Freixenet a casa i la del Reus Deportiu La Fira a domicili. Els roig-negres han empatat en les dues sortides que han fet, a Voltregà i Igualada, i ara tenen entre cella i cella sumar els 3 primers punts fora de casa.

Una victòria que els permetria continuar en les primeres places de l'hoquei lliga. Per la seva banda, el Noia Freixenet ha perdut els dos partits que ha jugat a la seva pista. Tot i els resultats, no serà un partit fàcil pels roig-i-negres.

La temporada passada el partit entre els de Sant Sadurní d'Anoia i els reusencs va acabar en un empat a 3. Dissabte a dos quarts de vuit del vespre el Reus Deportiu La Fira intentarà canviar el resultat i aconseguir la primera victòria a domicili.