Back to top

Buscant el límit del propi cos

Crossfit Lambda celebra un campionat intern entre els seus esportistes per trobar l'atleta més complert en les disciplines de força, gimnàstica i capacitat cardiovascular. L'afició per aquest esport continua a l'alça.
crossfit lambda

Superació, patiment, esforç o la fortalesa mental són alguns dels ingredients que té el Crossfit, un tipus d'entrenament amb exercicis funcionals i executats a alta intensitat. El 'box' reusenc Crossfit Lambda ha celebrat aquest passat cap de setmana el seu campionat intern per tal de trobar l'esportista més complert del gimnàs.

La competició esportiva ha comptat amb la participació d'uns 60 atletes i s'ha dividit en diferents categories. L'objectiu és buscar el límit del cos tot treballant tres tipus de capacitats físiques: la força, la gimnàstica i la capacitat cardiovascular. "La gent t'anima i ho dones tot encara que saps que tens molts exercicis per endavant", explica Manuela Eusse, una de les esportistes que ha participat.

"Et fan treballar un múscul que saps que en el següent et costarà molt. S'ha d'anar amb una mica de cap, força i intentar acabar", comenta Sebas Emiliano, un altre atleta. El crossfit va arribar a Catalunya ara fa uns anys i segueix en ple creixement tal com assegura Aitor Díaz, director de Crossfit Lambda: "El crossfit està al capdavant de la societat a nivell esportiu. Fa anys va començar el boom de manera molt lenta i una vegada va arribar aquí a causar furor". Díaz afegeix: "A nivell de preparació física és el futur de l'esport".

 

Crossfit Lambda

Actualment Crossfit Lambda, situat al carrer Víctor Català 65 de Reus, compta amb gairebé 300 esportistes assidus, o més ben dit, 300 espartans tal com ells s'anomenen. Fa poc menys d'un any, el 'box' va canviar d'espai per tal de créixer i adaptar-se a la demanda.

La passió per aquest esport continua a l'alça i moltes persones s'hi sumen dia rere dia. "És com una famíla, ens coneixem tots, parlem, ens animem entre nosaltres i tenim ganes de competir", indica Manuela Esse. En aquest mateix sentit, Sebas Emiliano comenta: "És superar-te a tu mateix. Cada dia superes els teus reptes i cada dia tens ganes de millorar".

NORAUTO PATROCINA ELS ESPORTS

norauto