Back to top

Busos gratuïts al Cementiri per Tots Sants

L'1 de novembre hi haurà dos serveis de bus gratuït amb una freqüència de pas de 15 minuts cada un.
cementiri

L’Ajuntament de Reus, a través de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp i Reus Transport ha preparat un dispositiu de mobilitat en transport públic per facilitar l'accés dels visitants al Cementiri General de Reus per Tots Sants. L'1 de novembre hi haurà dos serveis de bus gratuït amb una freqüència de pas de 15 minuts cada un.

cementiri1

La principal novetat del dispositiu especial de Tots Sants d’enguany busca la facilitat d’accés al Cementiri. Hi haurà dos serveis de bus, segons si els visitants s’acostin al Cementiri en cotxe o a peu:

  • En cotxe. Es posarà en funcionament un nou servei gratuït de bus llançadora, que recorrerà l’avinguda de Montblanc i enllaçarà amb el Cementiri. Funcionarà l’1 de novembre, de 9:00 a 19:00h, i tindrà una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. Per facilitar l’accés al servei, s’habilitarà una parada a l’aparcament alternatiu de l’Institut Escola Pi del Burgar; i una altra a l’avinguda de Montblanc, per recollir els viatgers que deixin el cotxe al polígon industrial Granja Vila.
  • A peu. Entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre, Reus Transport oferirà un servei d’autobús específic que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementiri. Una línia que el dia 1 serà gratuïta. Entre els dies 29 i 31, el servei serà de 9:00 a 18:35, amb una freqüència de 60 minuts. I el dia 1, serà de 8:52 h a 19:00h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

cementiri2

Aparcament

Per tal de millorar l’aparcament de vehicles, Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha habilitat una nova zona d’estacionament provisional just davant del recinte funerari, amb capacitat per a 200 cotxes. Habilitar aquesta nova zona ha estat possible gràcies a la cessió gratuïta que n’ha fet el propietari, l’empresa Pujol Elements SA.

La nova zona complement l’àrea d’aparcament habilitada a la part posterior del Cementiri que ja estrà obrerta als vehicles des del dia 26 d’octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades