Back to top

Busquen un windsurfista desaparegut a la costa de Cambrils

L'home desaparegut va sortir diumenge al matí de la platja de Cambrils i no va tornar

Efectius de Salvament Marítim i la Creu Roja de Tarragona han reiniciat aquest dilluns la recerca d'un home desaparegut des d'aquest diumenge a la tarda mentre practicava windsurf a la costa de Cambrils, tal com ha avançat el Diari de Tarragona.

Les alarmes van saltar a les 18:00 hores i van provocar  la mobilització de la nau Salvamar Fomalhaut, el buc Punta Mayor i l'helicòpter Helimer 221. El dispositiu per buscar el desaparegut, de 55 anys, es va allargar fins a les 22h sense resultats.

Diverses embarcacions i un helicòpter

La recerca s'ha reprès avui dilluns, 15 de març, amb la primera llum del dia, sumant-se a la mateixa la zòdiac LS-9 de Creu Roja, un patruller de la Guàrdia Civil i també un helicòpter dels Mossos d'Esquadra.

Les embarcacions més petites centren la cerca a la zona més pròxima de la costa, mentre que el Punta Mayor i la Salvamar Formalhaut patrullen a uns 19 quilòmetres mar endins.

També s'han alertat els bucs mercants, la plataforma Casablanca, així com les embarcacions del Grup Balfegó per si veuen algun indici del windsurfista desaparegut.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades