Back to top

El cabaret de la Família Bastarda fa el ple

La Família Bastarda ha tornat al teatre Bravuim de Reus amb el seu cabaret nadalenc "Fum, Fum, Fum". Un espectacle modernitzat del tradicional pessebre, on es fusionen tots els gèneres i estils de música, i que conté una elevada dosi d'humor.
teatre fum, fum, fum

"Fum, fum, fum" és un cabaret de Nadal actualitzat, amb un format gens estàndard i carregat d'humor blanc, un muntatge esbojarrat pensat perquè l'espectador s'ho passi d'allò més bé. Així és com la Família Bastarda defineix el seu nou espectacle, un espectacle pensat només per aquestes festes i que, asseguren, és per a tots els públics. L'anomenada "Família Bastarda", està formada per la gran vedette Lola Bastarda, la seva filla Caroline, el gendre, Eudald Capdevila, i la tieta Maria Lluïsa. Tots ells actuen de la mà de la Felisa Vidal, presidenta de l'associació d'amics del Nadal del Baix Camp, i amiga personal de la Família. En la posada en escena, la música, els efectes sonors i la llum es converteixen en protagonistes més de l'obra.

El muntatge ha provocat grans rialles entre el públic, tant en els coneixedors de la companyia de teatre, com en els que no sabien ben bé què s'hi trobarien. En el cas de la Glòria Gené, per exemple, ens explica que "l'any passat la vam veure a Tarragona, i ens va agradar molt, vam riure molt, la recomano a tothom que vulgui passar una estona bé, amb humor; i enguany ens ho ha regalat una neboda nostra per Nadal, perquè ja sabia que aquesta companyia ens agradava". L'Àngel Fernández destaca que "és una obra familiar, entretinguda, i a més, una de les intèrprets és reusenca, (la Lourdes Domènech) per tant, és un "a més a més".

El cabaret "Fum, fum, fum" ha exhaurit totes les entrades en les dues funcions que s'han fet al Bravium, una al dissabte i l'altre al diumenge. En total s'han fet 4 úniques funcions, dues a Reus i dues a Barcelona.