Back to top

Cada passa compta per frenar la fam

El Col•legi Francès de Reus Marguerite Yourcenar incentiva la solidaritat a través de l'esforç físic organitzant una cursa que recull fons per combatre la fam al món.
Imatge de la cursa solidària Action Contre la Fam del Col·legi Francès Marguerite Yourcenar

Ja fa més de deu anys que la cursa solidària del Col·legi Francès de Reus ha passat a ser una tradició. De fet, és una cita tan esperada per a tots els alumnes, que el centre s'ha convertit en ambaixador d'aquesta iniciativa. Mitjançant l'esport, els nens i nenes de l'escola destinen fons cada any a un país diferent del Tercer Món. L'objectiu, combatre l'escassetat de recursos, enguany, del Txad.

Els pares són els patrocinadors simbòlics dels petits esportistes, comprometent-se a donar una quantia determinada de diners per cada volta que finalitzen els seus fills al pati del centre. Una manera d'incentivar la solidaritat i de promoure alhora l'activitat física, però també d'aprendre les desigualtats que pateixen els països més desfavorits.

Els diners recaptats van a parar a l'ONG "Acción Contra el Hambre" i enguany s'invertiran com a ajuda per potabilitzar l'aigua del cinquè país més pobre del món.